5 ks kysaných okurek
| 2 kg kuřecího masa
| 2 kg kuřecího uzeného masa
| 1 ks cibuli
| 2 ks mrkve
| 1kg kečupu
| 1 sáček zelených oliv
| 1 ks citrón
| 2 lžičky soli
| 3 menší brambory
Postup přípravy receptu Ruská soljanka:
V kastrolku uvaříme kuřecí maso, které po uvaření vyndáme a nakrájíme na proužky. Vývar si ponecháme a dáme do něj vařit na kostičky nakrájené brambory.
Na pánvi osmažíme nakrájenou cibuli, kysané okurky, mrkev. Ke směsi přidáme uzené kuře nakrájené na proužky a kuřecí maso. To všechno smažíme dohromady a zalijeme kečupem.
Směs osolíme dle chuti a spojíme s vývarem z kuřete. Dáme vařit na 10 minut, ochutíme olivami a plátky citrónu.
Fotky receptu Ruská soljanka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!