Vložil: | Torta |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Růžičková kapusta s kuřecími prsíčky:
1 ks cibule
| dle chuti: petrželka
| 100 g sýr gorgonzola
| dle chuti: pepř mletý a sůl
| 600 g prsa kuřecí
| 0,175 l vývar zeleninový
| 6 lžic mléko
| dle chuti: kopr
| 800 g kapusta růžičková
| 150 g mascarpone
| dle potřeby: olej
Postup přípravy receptu Růžičková kapusta s kuřecími prsíčky:
Cibuli pokrájíme na kostičky a osmahneme dosklovata na oleji. Přidáme kapustičku, krátce osmahneme a osolíme. Přilijeme vývar a dusíme 12 minut. Gorgonzolu rozmačkáme vidličkou a vyšleháme do hladkého krému s marcarpone a mlékem. Krém vmícháme do kapustiček a vaříme asi 3 minuty. Maso pokrájené na nudličky ze všech stran opečeme na oleji. Osolíme, opepříme a s nadrobno nasekanými bylinkami vmícháme do kapustiček.
Fotky receptu Růžičková kapusta s kuřecími prsíčky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!