Použité suroviny receptu Růžičková kapusta se žampiony:
350 g malé růžičkové kapusty
| 450 g malých hlaviček žampionů
| 4 lžíce olivového oleje
| 100 ml citronové šťávy
| 250 ml vody
| 2 stroužky česneku
| 1 bobkový list
| sůl, pepř
| tymián, petrželka
Postup přípravy receptu Růžičková kapusta se žampiony:
Kapustu uvaříme do poloměkka. Necháme ji trochu vychladit a přendáme do mísy k žampionům. Do hrnce přendáme zbytek přísad a přivedeme k varu. Povaříme a přelejeme touto směsí kapustu. Promícháme, necháme vychladnout a dáme do lednice alespoň na dvě hodiny vychladit. Před podáváním kapustu vyndáme z marinády.
Fotky receptu Růžičková kapusta se žampiony:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!