Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.12. 2025
Dnes má svátek Vlasta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Růžičková kapusta ve slaném nálevu

fotka Růžičková kapusta ve slaném nálevu
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Růžičková kapusta ve slaném nálevu:

2 kg růžičková kapusta  | nálev:  | 1l vody  | 250-300 g soli

Postup přípravy receptu Růžičková kapusta ve slaném nálevu:

Růžičky kapusty odlomíme a očistíme. Vložíme je do vařící vody a 5 minut povaříme. Necháme okapat a naplníme do zavařovacích sklenic. Zalijeme slaným nálevem, uzavřeme víčky a sterilujeme 25 minut při teplotě 85 °C.


Fotky receptu Růžičková kapusta ve slaném nálevu:

Růžičková kapusta ve slaném nálevu
Fotky vložil: sámo 
Hodnocení receptu Růžičková kapusta ve slaném nálevu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !