Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Růžová polévka

fotka Růžová polévka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 15

Použité suroviny receptu Růžová polévka:

800 g uzené šunky vcelku  | 300 g brambor  | 2 bobkové listy  |  celý pepř  |  celé nové koření  | 4 stroužky česneku  | 1 cibule  | 2 uzené klobásy  | 3 vejce  | 250 ml kysané smetany  | 1 lžíce hladké mouky  | 7 dl sklenice nakrájené červené řepy  |  ocet dle chuti  |  krystalový cukr  |  sůl

Postup přípravy receptu Růžová polévka:

Do studené vody dáme vařit šunku, na mírném ohni ji vaříme 50 - 60 minut. Uvařenou šunku vyjmeme, do vývaru dáme na kostky nakrájené brambory, bobkový list, kuličky černého a nového koření, česnek a cibuli vcelku. Vaříme do změknutí brambor. Uvařenou šunku a klobásu nakrájíme, vložíme do polévky, zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku. Polévku uvedeme do varu a odstavíme. Nakonec do polévky vlijeme sterilovanou červenou řepu i s nálevem. Natvrdo uvařené vejce nakrájíme na osminky a vložíme do polévky. Dochutíme octem, cukrem a solí.


Fotky receptu Růžová polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Růžová polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !