Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 23.04. 2025
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Růžové řezy

fotka Růžové řezy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Růžové řezy:

100 g másla  | 150 g moučkového cukru  | 100 g strouhaných ořechů  | špetka kardamomu  | 1 ks vanilkový cukr  | 150 g polohrubé mouky  | 5 ks bílků  | 1/4 balíčku prášku do pečiva  |  Rumová poleva:  | 200 g moučkového cukru  | 3-4 lžíce rumu  | 1 lžíce horké vody  |  špetka potravinářského barviva

Postup přípravy receptu Růžové řezy:

Utřeme tuk s cukrem do pěny, přidáme ořechy s kardamomem, vanilkovým cukrem a promícháme. Nakonec lehce vmícháme mouku s práškem do pečiva společně s tuhým sněhem z bílků. Těsto rozetřeme na menší plech vyložený pečícím papírem a v mírně vyhřáté troubě upečeme. Připravíme si polevu tak, že utřeme cukr s rumem, přimícháme horkou vodu, ve které rozpustíme špetku růžového potravinářského barviva, až vznikne hladká hmota. Ještě teplý korpus polijeme polevou, ozdobíme ořechy a druhý den růžové řezy nakrájíme na řezy.


Fotky receptu Růžové řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Růžové řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !