Použité suroviny receptu Ryba dušená na zázvoru se zeleninou:
4 porce sladkovodní nebo mořské ryby (po 120-150 g)
| 1-2 lžíce oleje
| špetka soli
| kousek čerstvého zázvoru
| na obalení hladká mouka
| 1 lžíce oleje na opečení
| 1 lžíce másla
| asi 300 g směsi čerstvé zeleniny (mrkev, fazolky, květák, hrášek apod.)
Postup přípravy receptu Ryba dušená na zázvoru se zeleninou:
Porce ryby (nejlépe bez kůže a kostí) několikrát zlehka nakrojíme, potřeme směsí oleje, soli a čerstvě nastrouhaného zázvoru a necháme 1-2 hodiny odležet. Pak je obalíme v mouce a na směsi oleje a másla opečeme. Přidáme nakrájenou zeleninu, mírně podlijeme a v troubě pod pokličkou dusíme doměkka.
Fotky receptu Ryba dušená na zázvoru se zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!