Použité suroviny receptu Ryba dušená v aromatickém koření:
250 g bílé ryby (štika, jiné drobné ryby)
| 20 ml oleje
| 25 g mrkve
| 20 g celeru
| 15 g cibule
| 5 g petržele
| 0,2 g černého pepře
| 5 ml octu
| 2 g soli
| 0,01 g bobkového listu
| příloha z vařených brambor
Postup přípravy receptu Ryba dušená v aromatickém koření:
Očištěné a umyté ryby se nakrájí na porce. Marinujeme octem, solí, mletým pepřem a necháme uležet jednu hodinu. Cibuli, mrkev a celer nakrájíme nadrobno a dusíme až do změknutí v oleji s přidáním vody a soli. Pokládáme jednotlivé porce ryby na dušenou zeleninu, zalijeme malým množstvím vody, přidáme koření a dusíme doměkka.
Fotky receptu Ryba dušená v aromatickém koření:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!