Použité suroviny receptu Ryba grilovaná na špenátu:
2 menší mořské ryby
| 1/2 kg čerstvých špenátových lístků
| 50 g mandlí
| 2 citrony
| olivový olej
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Ryba grilovaná na špenátu:
Citrony nakrájíme na plátky, mandle krátce v pánvi nasucho opražíme. Špenátové listy propláchneme a dáme okapat. Pak je necháme na rozehřátém oleji na pánvičce asi 3 minuty zavadnout. Osolíme a opepříme. Ryby osolíme a opepříme a na grilovací pánvi na oleji z každé strany opečeme. Můžeme také grilovat na grilu. Hotové ryby poklademe na talíře, na které jsme předem rozložili špenát, mandle a citronové plátky.
Fotky receptu Ryba grilovaná na špenátu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!