Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Ryba na pomerančích a harisse

fotka Ryba na pomerančích a harisse
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Ryba na pomerančích a harisse:

4 x 300 g naporcované ryby (například candáta nebo lína)  | 4 lžíce mouky  | 1 lžičku sladké papriky  | 4 lžíce extra panenského olivového oleje  |  strouhanou kůru a šťávu ze 2 malých pomerančů  | 2-3 lžičky harissy (pálivé paprikové pasty)  | 100 g piniových jadérek nebo mandlí, opražených  | svazek čerstvého koriandru  |  sůl

Postup přípravy receptu Ryba na pomerančích a harisse:

1. Obalte ryby ve směsi mouky a sladké papriky. Osolte a pak oklepněte přebytečnou mouku.
2. Dejte do misky lžíci olivového oleje, harissu, pomerančovou kůru i šťávu a prošlehejte. Zbytek oleje rozpalte na pánvi a osmažte na něm ryby (po každé straně zhruba pět minut).
3. Když je ryba už skoro hotová, přilijte do pánve pomerančovou směs a povařte ji tak, aby zhoustla. Před podáváním posypejte opraženými piniovými jadérky a jemně posekaným koriandrem.


Fotky receptu Ryba na pomerančích a harisse:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ryba na pomerančích a harisse
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !