Použité suroviny receptu Ryba s bylinkovou bramborovou kaší:
ryba (pangasius, losos, candát)
| 150-200 g na osobu olivový olej
| brambory (varný typ B)
| 150 g na osobu mražený hrášek
| 50 g na osobu čerstvé bylinky
| sůl
Postup přípravy receptu Ryba s bylinkovou bramborovou kaší:
Rybu opatrně propeču na olivovém oleji, pouze lehce osolím. Brambory vařím v páře. Rozmačkám je a promíchám s pomačkaným (ne rozmixovaným) hráškem, olivovým olejem a pokrájenými bylinkami, osolím podle chuti. Na talíři vše ozdobím několika lístky použité bylinky. Největší úspěch mám s mátou. Ryba se dá nahradit i drůbežim masem.
Fotky receptu Ryba s bylinkovou bramborovou kaší:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!