Postup přípravy receptu Ryba s kuskusem:
Rybí filety pokapejte citronovou šťávou a posypte kořením na rybu. Obalte je lehce moukou a opečte na zahřátém oleji po všech stranách asi 5 minut. Bujon připravíte tak, že do vroucí vody přidáte koření na rybu, kmín, šafrán a máslo a vše společně povaříte 2–3 minuty. Do hlubší mísy nasypte kuskus, přelijte ho horkým bujonem, promíchejte, přikryjte a nechte 5–10 minut stát. Očištěnou brokolici rozdělte na růžičky, mrkev nakrájejte na proužky. Zeleninu krátce povařte ve slané vodě, sceďte, přelijte rozpuštěným máslem, posypte nasekanou mátou a nasekanými pistáciemi. Kuskus promíchejte a podávejte s opečenou rybou, zeleninou a nasekaným pistáciemi.