Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.02. 2025
Dnes má svátek Jarmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ryba v pomerančové marinádě

fotka Ryba v pomerančové marinádě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Ryba v pomerančové marinádě:

dle chuti: pepř mletý a sůl  | 1 ks pomeranč  | 1 ks rajče  | dle chuti: zázvor strouhaný  | 800 g ryba  | 1 ks paprika červená  | 1 dl šťáva pomerančová  | 100 g cibulka jarní  | dle potřeby: olej

Postup přípravy receptu Ryba v pomerančové marinádě:

Rybu opláchneme pod studenou vodou a osušíme ji, kolem páteře uděláme několik příčných zářezů. Pomeranč oloupeme a dílky rozkrájíme na malé kousky. Potom nakrájenou dužinu smícháme s pomerančovou šťávou a přidáme strouhaný zázvor a olej, dochutíme solí a pepřem. Rybu dáme do pekáčku a na ni nalijeme marinádu. Necháme v lednici nejméně hodinu odležet, aby do ryby nasákla pomerančová chuť. Pekáč vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 30 minut. Mezitím nakrájíme papriku, rajče a jarní cibulku a před koncem pečení přidáme. Rybu servírujeme se zeleninou.



Fotky receptu Ryba v pomerančové marinádě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ryba v pomerančové marinádě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !