Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.02. 2025
Dnes má svátek Blažej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Rybářská květáková polévka

fotka Rybářská květáková polévka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Rybářská květáková polévka:

1 květák  | 1,5 l vody  | 1 cibule  | 350 g rybího filé  | 2 celá vejce  | 4 lžíce oleje  | 2 lžíce mléka  | 1 lžíce mouky  | podle chuti: sůl, mletý kmín, strouhaný muškátový oříšek  |  svazeček pažitky nebo petrželky

Postup přípravy receptu Rybářská květáková polévka:

Dobře očištěný a opraný květák nakrájíme na malé růžičky a v mírně osolené vodě uvaříme doměkka. Oloupanou cibuli pokrájenou na kolečka lehce podusíme na oleji. K cibuli přidáme rybí filé pokrájené na hrubé kostky, okořeníme solí, mletým kmínem a trochou strouhaného muškátového oříšku a vše krátce podusíme. Pak zasypeme moukou a přilijeme vodu, v níž jsme vařili květák. Celkem doplníme na 1,5 l. Povaříme a nakonec přidáme vejce rozkvedlaná v mléce. Do hotové polévky dáme růžičky květáku a hojně zasypeme nadrobno nakrájenou pažitkou nebo petrželkou.


Fotky receptu Rybářská květáková polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rybářská květáková polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !