600 g rybího masa z kapra, tresky nebo hejka
| 250 g fazolových lusků
| 400 g brambor
| 250 g žampiónů
| 1 cibule
| 50 g tuku Linco
| 4 lžíce bílého jogurtu
| citrónová šťáva
| saturejka
| mletý pepř
| sůl
Postup přípravy receptu Rybí eintopf :
Brambory nakrájíme na kostičky a promícháme je s cibulí nakrájenou na kolečka,žampióny nakrájenými na plátky a překrájené fazolovými lusky. Vše osolíme, opepříme a okořeníme saturejkou.
Hotovou směsí naplníme tukem vytřenou zapékací misku, povrch poklademe hoblinkami tuku a mírně podlijeme vodou. Přiklopíme a pečeme při teplotě 200°C asi 40 minut téměř doměkka. Mezitím rybí maso nakrájíme na kostky, rozložíme na zeleninu a ještě asi 15 minut pečeme. Pak vyjmeme z trouby,do pokrmu zamícháme jogurt a podáváme.
Fotky receptu Rybí eintopf :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!