Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.10. 2024
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybí filé na tymiánu

fotka Rybí filé na tymiánu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Rybí filé na tymiánu:

4 porce filé  | půl citrónu  | dle potřeby: hladká mouka  | dle potřeby: olej  | 2 ks cibule  | 2 ks mrkve  | dle chuti: tymián, mletý pepř a sůl  | 1 bobkový list  | 1 sklenka bílého vína

Postup přípravy receptu Rybí filé na tymiánu:

Pekáč vymastíme olejem. Cibuli očistíme a nakrájíme na kolečka a rozprostřeme do vymazaného pekáče. Mrkev očistíme, nakrájíme na tenké plátky a přidáme na cibuli. Rybí filé osolíme a obalíme v hladké mouce a dáme na cibuli s mrkví a pokapeme šťávou z půlky citrónu. Vše vložíme do trouby a pečeme asi 5 minut. Pak podlijeme vínem, přidáme bobkový list, posypeme tymiánem a pečeme. Před podáváním posypeme mletým pepřem.


Fotky receptu Rybí filé na tymiánu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rybí filé na tymiánu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !