Vložil: | lemurka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Rybí filé na tymiánu:
4 porce filé
| půl citrónu
| dle potřeby: hladká mouka
| dle potřeby: olej
| 2 ks cibule
| 2 ks mrkve
| dle chuti: tymián, mletý pepř a sůl
| 1 bobkový list
| 1 sklenka bílého vína
Postup přípravy receptu Rybí filé na tymiánu:
Pekáč vymastíme olejem. Cibuli očistíme a nakrájíme na kolečka a rozprostřeme do vymazaného pekáče. Mrkev očistíme, nakrájíme na tenké plátky a přidáme na cibuli. Rybí filé osolíme a obalíme v hladké mouce a dáme na cibuli s mrkví a pokapeme šťávou z půlky citrónu. Vše vložíme do trouby a pečeme asi 5 minut. Pak podlijeme vínem, přidáme bobkový list, posypeme tymiánem a pečeme. Před podáváním posypeme mletým pepřem.
Fotky receptu Rybí filé na tymiánu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!