Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybí filé po Janovsku

fotka Rybí filé po Janovsku
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Rybí filé po Janovsku:

2 porce rybího filé  | 10 g másla  | 1 lžíce oleje  | 1 cibule  | 2 lžíce bílého vína (nebo 1 lžíce citrónové šťávy)  | 1 lžička hladké mouky  | dle chuti: několik hub (žampionů)  | kousek bujónové kostky  | 1 lžíce dia rajčatového kečupu (nebo protlaku)  | dle chuti: sůl a pepř

Postup přípravy receptu Rybí filé po Janovsku:

Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme máslo a mouku, osmahneme, zalijeme trochou vody, rozmícháme, přidáme kečup (protlak) a uvedeme do varu. Přidáme drobně nakrájené houby, pepř, sůl a dusíme několik minut. Pak přidáme porce ryby, víno (citrónovou šťávu) a dusíme až ryba změkne.
Vhodná příloha jsou vařené brambory a zeleninový salát.



Fotky receptu Rybí filé po Janovsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rybí filé po Janovsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !