Vložil: | Chrastova |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Rybí filé po milánsku:
500 g filé
| kečup, sůl, majoránka, citron, kmín
Postup přípravy receptu Rybí filé po milánsku:
Filé nakrájíme na tenké plátky, pokapeme trošku citronem. Pekáček nebo zapékací mísu vymažeme máslem, dáme vrstvu plátků ryb, posolíme, pokmínujeme, posypeme majoránkou, poklademe plátky másla a pokapeme kečupem. Vše opakujeme. Takto připravené filé dáme do horké trouby zapéct. Rybí filé po milánsku podáváme s chlebem nebo brambory.
Fotky receptu Rybí filé po milánsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!