Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 14.09. 2025
Dnes má svátek Radka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybí filé po švédsku

fotka Rybí filé po švédsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Rybí filé po švédsku:

400 g rybího filé  | 30 g anglické slaniny  | 150 g jablek  | 100 g cibule  |  citronová šťáva  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Rybí filé po švédsku:

Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky a rozpustíme v pekáči. Na ni položíme porce osoleného a opepřeného filé a pokapeme ho citrónovou šťávou. Pekáč vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 10 až 15 minut. Mezitím si oloupeme jablka a nakrájíme je na plátky. Také cibuli oloupeme a nakrájíme ji na kostičky. Filé po upečení z pekáče vyjmeme a na zbylém tuku osmahneme cibuli a plátky jablek. Filé na talíři obložíme opečenými jablky a cibulí.


Fotky receptu Rybí filé po švédsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rybí filé po švédsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles