Postup přípravy receptu Rybí filé s ananasem a rajčaty:
Pórek opereme, očistíme a rozkrájíme na kolečka. Povaříme ho 1 minutu v osolené vodě, scedíme a necháme okapat. Ananas oloupeme a dužinu pokrájíme na kostky. Rybí filé omyjeme, osušíme a rozkrájíme na kostky velikosti sousta. Osolíme, opepříme a zaprášíme moukou.
V pánvi rozehřejeme 3 lžíce oleje a rybí filé na něm krátce opečeme ze všech stran. Poté je vyjmeme a udržujeme teplé.
Do pánve přilijeme zbylý olej a krátce na něm podusíme ananas rozkrájený na kostky. Vmícháme sójovou omáčku a přidáme pórek.
Rajčata přidáme i s nálevem k ananasu a pórku. Krátce povaříme, osolíme, opepříme a okořeníme mletým chilli. Do pánve vrátíme rybí filé a na mírném ohni podusíme ještě asi 4 minuty.
Fotky receptu Rybí filé s ananasem a rajčaty:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!