Použité suroviny receptu Rybí filé s česnekem, citrónem a bylinkami:
130 g rybího filé
| 3 lžíce oleje
| sůl
| na obalení mouka
| na ozdobu
| 1 plátek citrónu
| petrželka
| česnek
| bylinky
Postup přípravy receptu Rybí filé s česnekem, citrónem a bylinkami:
Rybí filé nakrájíme na řezy, osolíme je a obalíme v mouce. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky.
Na páni nebo v hrnci rozehřejeme olej, opražíme česnek a přidáme rybí filé. Opečené filé podlijeme troškou vody a krátce podusíme v troubě.
Rybí filé na česneku rozdělíme na talíře a ozdobíme kolečkem citronu a zelenými bylinkami. Přílohu volíme podle chuti.
Fotky receptu Rybí filé s česnekem, citrónem a bylinkami: