Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 8 |
|
|
Použité suroviny receptu Rybí filé s dušenými jablky a cibulí:
4 porce rybího filé
| citronová šťáva, sůl, hladká mouka
| 40 g oleje
| 4 nakyslá jablka
| 2 cibule
| máslo, mletá sladká paprika, cukr, petrželka
Postup přípravy receptu Rybí filé s dušenými jablky a cibulí:
Filé zakapeme citronovou šťávou, osolíme a chvilku necháme odležet. Obalíme v hladké mouce a na oleji po obou stranách opečeme. Měkké filé dáme stranou na teplé místo. Do zbylé šťávy přidáme oloupaná, na tenké plátky nakrájená jablka a nakrájenou cibuli. Udusíme doměkka. V kousku másla zpěníme papriku, přidáme k jablkům a směs podle chuti osolíme, či zjemníme špetkou cukru. Filé dáme na talíře, přelijeme jablky s cibulí a podáváme.
Fotky receptu Rybí filé s dušenými jablky a cibulí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!