Použité suroviny receptu Rybí filé s ementálem a rajčaty:
750 g rybího filé
| 50 g oleje
| 50 g tuku
| 250 g rajčat
| 5 vajec
| 100 g strouhaného ementálu
| 100 ml bílého vína
| muškátový květ
| pažitka
| sůl
| mletý pepř
| citrónová šťáva
Postup přípravy receptu Rybí filé s ementálem a rajčaty:
Částečně rozmražené filé osolíme, opepříme a opečeme na rozpáleném oleji doměkka. Do vytřeného pekáčku vložíme rybu, poklademe plátky spařených rajčat a zalijeme zálivkou. Tu připravíme z rozšlehaných vajec s vínem, strouhaným sýrem, muškátem a solí. Pečeme, až zálivka ztuhne. Porce na talíři ještě posypeme pažitkou a podáváme s bramborovou kaší.
Fotky receptu Rybí filé s ementálem a rajčaty:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!