Postup přípravy receptu Rybí filé s hořčičnou omáčkou:
Rybí filé omyjeme, osušíme papírovou utěrkou, osolíme a opepříme. Parmazán smícháme se strouhankou, máslem a jemně nasekaným koprem. Smícháme smetanu s vývarem, vermutem a hořčicí a přivedeme k varu. Metlou přimícháme škrobovou moučku a vaříme do mírného zhoustnutí. Nakonec vmícháme nasekanou petrželovou nať, sůl a pepř.
Hořčičnou omáčku dáme do ohnivzdorné zapékací mísy, na dno poklademe rybí filé a rovnoměrně ho posypeme strouhankovou směsí. Pečeme v předehřáté troubě při 200 °C asi 30 minut. Pokud by strouhanka příliš rychle hnědla, rybí filé zakryjeme alobalem a odkryjeme až těsně před dopečením. Podáváme s vařenými bramborami.