600 g Rybí filé nebo kousky aljašské tresky
| 150 g sušené houby
| 2 vejce
| 50 g mouka hladká
| 2 - 3 lžíce sojová omáčka
| 100 g růžičková kapusta
| 80 g máslo
Postup přípravy receptu Rybí filé s houbami:
Rybí filé nakrájíme na kousky, osolíme a obalíme v mouce. Pak ušleháme vejce se sojovou omáčkou a v této směsi pak filé namáčíme a ihned opékáme v rozpáleném tuku. Opečné filé klademe na talíř, mírně podlijeme výpekem a posypeme směsí růžičkové kapusty s houbami, kterou jsme předtím osmahli na másle. Podáváme s vařenými brambory sypanými zelenou petrželí. Místo růžičkové kapusty je možno použít pórek krájený na hrubší kolečka.
Fotky receptu Rybí filé s houbami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!