Postup přípravy receptu Rybí filé se zeleninou:
Rybí filé omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme, nakrájíme na nudličky, pokapeme citronem a rýžovým octem, osolíme, opepříme a necháme asi 10 minut uležet v chladničce. Cibuli oloupeme a nakrájíme na nudličky, papriku omyjeme, rozpůlíme, očistíme a rovněž pokrájíme na nudličky. Brokolicové růžičky omyjeme a rozkrájíme. Řapíkatý celer očistíme, omyjeme a pokrájíme na plátky.
Arašídový olej rozehřejeme v pánvi, přidáme cibuli a pokrájenou zeleninu a za stálého míchání opečeme. Přilijeme zeleninový vývar, přivedeme k varu, vmícháme sójovou omáčku a vše osolíme, okořeníme černým i kajenským pep- řem a mletým zázvorem. Na mírném ohni vaříme 6 - 8 minut, přidáme nudličky rybího masa a vaříme dalších 6 - 8 minut. Vmícháme arašídové máslo a okapané bambusové výhonky a prohřejeme. Podle potřeby dochutíme.