Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Rybí filé v hořčicové omáčce:
1/2 hrnku majonézy
| 2 lžíce hořčice
| 1/4 hrnku cibule
| 1/4 lžičky tymiánu
| 4 kousky rybího filé
| 1 lžíce petržele
| 1/2 lžíce citronové šťávy
| 1/2 lžíce pepře
Postup přípravy receptu Rybí filé v hořčicové omáčce:
Najemno nakrájíme cibuli a smícháme ji s majonézou a tymiánem. Přidáme petržel a ještě dobře promícháme. Rybu potřeme směsí citrónu s pepřem a vložíme do pekáčku. Vše zalijeme připravenou majonézovou masou a zapékáme v troubě přibližně 20-25 minut při teplotě 200ºC.
Rybí filé v hořčicové omáčce podáváme s brambory či kukuřičnými plackami.
Fotky receptu Rybí filé v hořčicové omáčce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!