1-2 žemle
| asi 15 mandlí
| 8 porcí rybího filé (asi po 80 g)
| špetka soli
| špetka mletého bílého pepře
| na obalení hladká mouka
| 1-2 vejce
| na smažení olej
Postup přípravy receptu Rybí filé v kožíšku:
Žemle z předešlého dne zbavíme kůrky a nakrájíme na nudličky. Mandle spaříme, oloupeme a také nakrájíme na tenké nudličky. Rybí filé osušíme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Pak ho namočíme v rozšlehaných vejcích a obalíme ve směsi nakrájených žemlí a mandlí. Obalené filé vložíme do rozehřátého oleje, snížíme teplotu a zvolna smažíme dozlatova.
Fotky receptu Rybí filé v kožíšku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!