Použité suroviny receptu Rybí filé v rajčatové šťávě :
200 g rybího filé
| 20 g másla
| 30 g cibule
| 30 g zelené papriky
| 10 g mouky
| 1/4 l mléka
| 1/8 l rajčatové šťávy
| ocet
| sůl
Postup přípravy receptu Rybí filé v rajčatové šťávě :
Zmrazené filé podusíme doměkka ve vlastní šťávě. Na másle zpěníme drobně nakrájenou cibulku, přidáme nakrájenou papriku a hladkou mouku. Připravíme světlou jíšku, rozředíme ji mlékem a povaříme asi 5 minut. Pak přelijeme rajčatovou šťávou, omáčku osolíme, ochutíme octem a procedíme na podušenou rybu. Rybí filé v rajčatové šťávě podáváme s rýží nebo těstovinami. Dobrou chuť!
Fotky receptu Rybí filé v rajčatové šťávě :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!