Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 13.10. 2025
Dnes má svátek Renáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybí filé z burgasu

fotka Rybí filé z burgasu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Rybí filé z burgasu:

4 porce rybího filé  | 2 cibule  | 6 rajčat  | 4 pariky  | lžíce hladké mouky  | trochu soli  | podle potřeby olej

Postup přípravy receptu Rybí filé z burgasu:

Osolené porce filé obalte v hladké mouce a osmahněte na rozpáleném oleji. Rybu odeberte a na vysmaženém tuku orestujte sekanou cibuli, přidejte proužky paprik, vše podlijte a duste 5-8 min. Na tento základ rozložte nakrájená rajčata a společně vše poduste. Nakonec přidejte rybu a porce prohřejte.
Nejlépe chutná s opečenými brambory.


Fotky receptu Rybí filé z burgasu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rybí filé z burgasu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky