Vložil: | Gitulka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Rybí filet v mandlové krustě:
špetka sul, pepř
| 4 ks filé
| 200 g mandle-sekané
| 40 g olej olivovy
| 4 lístky ledový salát
| 60 g Flora bylinková
| 4 plátky citronu
Postup přípravy receptu Rybí filet v mandlové krustě:
Rybí filety (filé) osolíme a opepříme, z obou stran obalíme v sekaných mandlích a opečeme na olivovém oleji (možno připravit také na grilu). Servírujeme na talíře na plátky ledového salátu s plátky citrónu. Do zdobícího sáčku (tvořítka) dáme bylinkovou Floru Cremu a ozdobíme jí rybí filety.
Fotky receptu Rybí filet v mandlové krustě:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!