4 porce lososa, kapra nebo jiné ryby
| hladká mouka
| 250 g hub
| 3 cibule
| 100 ml bílého vína
| 3 lžíce kečupu
| 4 stroužky česneku
| citrón
| olej
| 4 lžičky másla
| bobkový list
| 1/4 lžičky tymiánu
| petrželka
| sůl
Postup přípravy receptu Rybí filety na houbách:
Porce ryby zakápneme citronovou šťávou a necháme v chladu asi čtvrt hodiny odležet. Potom je osušíme, osolíme, obalíme v mouce a téměř upečeme na oleji. Na pánvi osmahneme drobně pokrájenou cibuli, rozetřený česnek a na plátky nakrájené houby. Směs přidáme k rybě, vše zalijeme vínem a kečupem, dusíme do měkka. Zdobíme petrželkou.
Fotky receptu Rybí filety na houbách:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!