Použité suroviny receptu Rybí karbanátek s mátovou omáčkou:
250 g rybího filé
| 150 g vepřového mletého masa
| 200 g majonézy
| 50 g veky
| 1 vejce
| sůl
| bílý pepř
| 100 ml olivového oleje
| 50 g Ramy Cremefine - zakysaný krém
| snítka čerstvé máty
| stroužek česneku
Postup přípravy receptu Rybí karbanátek s mátovou omáčkou:
Filé semeleme a promícháme s mletým masem. Přidáme veku, kterou jsme namočili v mléce, vejce, sůl, pepř a promícháme. Z připravené směsi tvarujeme krabanátky, jež na oleji opečeme z obou stran dozlatova. Majonézu rozmícháme s Rama Cremefine zakysaným krémem, prolisovaným česnekem a sekanou mátou. Servírujeme každé zvlášť.
Fotky receptu Rybí karbanátek s mátovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!