Postup přípravy receptu Rybí karbanátky s mrkví a kedlubnou:
Žemle namočíme ve vodě. Cibulku a jednu mrkev oloupeme, velmi jemně nakrájíme a na 1 lžíci másla podusíme. K tomu přidáme lžíci jemně nasekané a oprané petrželky.
Rybí filety rozmixujeme. Žemli vymačkáme, vidličkou rozmělníme a přidáme k masu. Smícháme s podušenou zeleninou, žloutky s bílkem a silně okořeníme.
Utvoříme osm karbanátků, které obalíme ve strouhance a 30 minut necháme v chladnu odležet.
Zbývající zeleninu oloupeme, kedlubnu nakrájíme na tyčinky a mrkev na kolečka. Na 1 lžíci másla podusíme a okořeníme. Karbanátky opečeme po obou stranách dozlatova.
Na talířky rozložíme zeleninu a karbanátky.
Fotky receptu Rybí karbanátky s mrkví a kedlubnou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!