Vložil: | Chrastova |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Rybí koláč:
600 g brambor
| 2 špetky estragonu
| 1/2 kostky maggi bylinky česnek a petržel
| 600 g rybích filet
| 30 g másla
| 10 g hladké mouky
| 150 g eidamu
| 250 ml mléka
| sůl
Postup přípravy receptu Rybí koláč:
Z uvařených brambor, mléka a estragonu připravíme bramborovou kaši. Filety osolíme, obalíme v mouce a osmažíme na másle, v průběhu přidáme MAGGI Bylinky česnek a petržel. Polovinu ryb rozmačkáme do bramborové kaše. Zapékací mísu vymažeme máslem, vložíme do ní bramborovou kaši a tu poklademe zbylými filetami a posypeme strouhaným sýrem. Pečeme při 200 °C 10 - 15 minut.
Fotky receptu Rybí koláč:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!