Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 27.01. 2025
Dnes má svátek Ingrid
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybí kroketky

fotka Rybí kroketky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Rybí kroketky:

600 g pangasia  | 1 pórek  | 200 g hlívy  | hrst bazalky čerstvé  | hrst petrželky  | 80 g másla  |  sůl  |  pepř  | 3 lžíce strouhanky  | 1 lžíce rýžové mouky  | 100 g parmazánu  | 3 vejce  |  strouhanka na obalení  |  olej

Postup přípravy receptu Rybí kroketky:

Rybu osušíme a umeleme na mlýnku na maso (větší otvory). Na másle osmažíme nakrájenou hlívu a pórek (pórek přidáváme později), těsně před dokončením přihodíme bylinky a otočíme je se směsí v máslíčku, aby se rozvoněly, přidáme i mletý černý pepř.
Do rybího masa přimícháme tuto směs prochladlou, přidáme ostatní ingredience - 1 vejce, strouhanku a rýžovou mouku a sůl a smícháme.
Je-li směs příliš řídká, přidáme trochu strouhanky.
Ze směsi tvoříme 8 kroket, které obalíme ve strouhaném parmazánu, rozšlehaném vejci (2 ks naředěné bílým vínem, pivem nebo vodou) a strouhance. Na oleji smažíme pomalu do zlatova.


Fotky receptu Rybí kroketky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rybí kroketky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !