Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybí majonéza

fotka Rybí majonéza
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 28

Použité suroviny receptu Rybí majonéza :

80 g nastrouhaného celeru  | 150 ml majonézy  | 2 lžíce hořčice  | 1 lžička worcesterské omáčky  | 1 lžička citronové šťávy  | 1 lžička pomerančové šťávy  | 200 g vařené tresky  | 2 lžíce řapíkatého celeru  |  bílý pepř  |  sůl  |  petrželka na ozdobu

Postup přípravy receptu Rybí majonéza :

Nastrouhaný celer spaříme horkou vodou a scedíme. Až vychladne, smícháme ho s majonézou a ochutíme hořčicí, worcesterem, citronovou i pomerančovou šťávou. Vykostíme vařenou tresku a rozebereme ji na malé kousky. Spolu s řapíkatým celerem vmícháme rybu do celerové majonézy a podle chuti osolíme a opepříme. Před podáváním ozdobíme petrželkou.


Fotky receptu Rybí majonéza :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rybí majonéza
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !