80 g nastrouhaného celeru
| 150 ml majonézy
| 2 lžíce hořčice
| 1 lžička worcesterské omáčky
| 1 lžička citronové šťávy
| 1 lžička pomerančové šťávy
| 200 g vařené tresky
| 2 lžíce řapíkatého celeru
| bílý pepř
| sůl
| petrželka na ozdobu
Postup přípravy receptu Rybí majonéza :
Nastrouhaný celer spaříme horkou vodou a scedíme. Až vychladne, smícháme ho s majonézou a ochutíme hořčicí, worcesterem, citronovou i pomerančovou šťávou. Vykostíme vařenou tresku a rozebereme ji na malé kousky. Spolu s řapíkatým celerem vmícháme rybu do celerové majonézy a podle chuti osolíme a opepříme. Před podáváním ozdobíme petrželkou.
Fotky receptu Rybí majonéza :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!