150 g brambor
| 2 mrkve
| 250 g pórku
| 2 lžičky oleje
| 150 g filetu z mořského okouna
| 150 g filetu z lososa
| 1 lžíce citronové šťávy
| sůl
| pepř
| 1 lžíce hořčice
| 1 lžíce smetany
Postup přípravy receptu Rybí pánev:
Brambory a zeleninu nakrájejte nadrobno. Asi 10 minut je opékejte na 1 lžičce oleje. Ryby nakrájejte na kostičky a pokapejte citronovou šťávou. Potom je asi 5 minut opékejte ve zbylém oleji a přidejte k nim vhodné koření. Zeleninu podlijte 250 ml vody, okořeňte a přiveďte k varu. Vmíchejte hořčici a nízkotučnou smetanu, znovu krátce povařte a podle potřeby dochuťte. Vše naservírujte společně na talíře.
Fotky receptu Rybí pánev:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!