500g odřezků z ryb
| rybí vnitřnosi
| 120g kořenové zeleniny
| ocet
| pepř
| sůl
| 1 bílý jogurt
| 30g hladké mouky
Postup přípravy receptu Rybí polévka na kyselo:
Očištěné hlavy, odřezky a vnitřnosti vaříme společně s kořenovou zeleninou. Vaříme do měkka. Poté přecedíme vývar z ryby. Do procezeného vývaru přidáme vykoštěné maso a na větší kousky pokrájené vnitřnosti. Okořeníme pepřem, solí. Můžeme přidat i vařenou zeleninu. Zahustíme jogurtem ve kterém jsme rozmíchali mouku. Vaříme asi 20minut. Dochutíme. Do hotové polévky můžeme vložit uvařené nakrájené brambory.
Fotky receptu Rybí polévka na kyselo:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!