200 g ryby (filé, treska, pangasius,
| 1 menší pórek
| 1 mrkev
| 1 kostka zeleninového bujónu
| 5 kuliček nového koření
| 5 kuliček celého pepře
| 2 bobkové listy
| 2 lžíce oleje
| zelená petrželka
Postup přípravy receptu Rybí s pórkem:
Na oleji krátce orestujeme nadrobno pokrájený pórek a mrkev. Zalijeme litrem studené vody (nebo rybího vývaru). Rybí maso pokrájíme na malé kousky a vložíme do polévky. Přidáme bujón, kuličky koření, bobkový list, osolíme a vaříme asi čtvrt hodiny. Pak koření vytáhneme, přistrouhneme špetku muškátového oříšku a vmícháme posekanou zelenou petrželku.
Fotky receptu Rybí s pórkem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!