Vložil: | SRNA |
Porcí: | 5 |
Doba přípravy: | 70 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Rybí salát s Moravankou a zakysaným krémem:
1 kapr
| 1 cibuli-nakrájet na drobno
| 1 kelímek kysané smetany nebo Ramy Cremefine zakysaný krém
| 1 majonézu
| 1 Moravanku
| 1/4 l octa
| 3 lístky bobkový list
| 15 ks pepř
Postup přípravy receptu Rybí salát s Moravankou a zakysaným krémem:
Kapra naporcujeme jako na řízky, hodně posolíme a necháme tři dny odležet. Po třech dnech stáhneme z kůže, trochu opereme ze soli a naložíme do láku, který jsme si předem svařili a nechali vychladit. Necháme dva dny naložené-pak vyndáme velké kosti(malé se rozloží). Rybu nakrájíme na kostky a přidáme ostatní suroviny. Podle chuti osolíme a opepříme. Nejlepší je druhý den.
Fotky receptu Rybí salát s Moravankou a zakysaným krémem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!