500 g filé z tresky
| 100 g tenkých plátků libové slaniny
| 125 g čerstvých žampiónů
| 1 zelená paprika
| 8 malých tvrdých rajčat
| grilovací olej na naložení a potření
Postup přípravy receptu Rybí špízy Cote ďazur:
Rybí filé nakrájíme na malé kousky. Naložíme je na 30 minut do grilovacího oleje. Plátky slaniny rozpůlíme, žampióny očistíme, papriku rozpůlíme, odstraníme z ní jadérka a také nakrájíme na kousky. Rajčata rozkrojíme na polovičky. Všechny suroviny střídavě napichujeme na 4 špízy a potřeme grilovacím olejem. Grilujeme v předem vyhřátém elektrickém grilu nebo na grilu na dřevěné uhlí asi 10 minut, přičemž špízy několikrát obrátíme.
Fotky receptu Rybí špízy Cote ďazur:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!