500 g rybího filé
| půl balení listového těsta
| 4 vejce natvrdo
| rozšlehané vejce na potření
| petrželová nať
| citrónová šťáva
| 50 g másla
| pepř
| sůl
| bobkový list
| 1 lžička mouky
Postup přípravy receptu Rybí taštičky:
Na pánvi osmahneme okořeněné rybí filé, zvlášť opražíme na másle mouku, přidáme vodu, bobkový list a nadrobno nasekanou petrželovou nať. Necháme projít varem a pak dáme vychladnout. Nakonec přilijeme citrónovou šťávu. Filé rozmačkáme vidličkou a smícháme s pokrájenými vejci a omáčkou z mouky. Listové těsto rozválíme a rozkrájíme na čterečky o velikost 5 x 5 cm, na každý položíme lžičku rybí směsi. Přiložíme jednu stranu na druhou, položíme na vymazaný plech a potřeme rozšlehaným vejcem. Dáme péct na 30 minut do trouby.
Fotky receptu Rybí taštičky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!