Postup přípravy receptu Rybí taštičky s rajčatovým salátem:
Listové těsto necháme 20 minut rozmrazit. Rybu nakrájíme na kousky a pokapeme citronovou šťávou. Cibuli nadrobno nasekáme. Jablka rovněž oloupeme, omyjeme, rozčtvrtíme a vyřízneme jádřince. Čtvrtky jablek a okurky pokrájíme na kostičky.
V pánvi rozehřejeme tuk a podusíme jablka, polovinu cibule, okurku a kari. Posypeme moukou, osmahneme a podlijeme vývarem a smetanou. Přivedeme k varu a při mírné teplotě 5 minut vaříme. Přidáme rybu, zakryjeme poklicí a rovněž při nízké teplotě dalších 5 minut dusíme. Vsypeme polovinu bylinek, osolíme a opepříme.
Z těsta vyválíme na pomoučeném vále 4 kruhy o průměru zhruba 25 cm. Oddělíme bílky od žloutků. Rozkvedláme bílky a potřeme okraje kruhů. Poloviny kruhů naplníme rybí směsí, překryjeme je druhými půlkami těsta a okraje stiskneme. Těsto propícháme a potřeme rozkvedlaným žloutkem. Přeneseme na vymaštěný a moukou vysypaný plech a pečeme v dobře předehřáté troubě (200 °C) 15-18 minut. Rajčata nakrájíme na plátky. Smícháme ocet, sůl, pepř i cukr a zašleháme olej. Přidáme zbylou cibuli i bylinky s rajčaty v nálevu a promícháme. Taštičky podáváme se salátem, ozdobené petrželkou.