Postup přípravy receptu Rybí tatarský biftek:
Rybí maso nakrájíme na kousky a rozsekáme nožem na jemnou kaši. Vymačkáme šťávu ze dvou citrónů, najemno nakrájíme cibulky, oloupáme okurku, kterou rozpůlíme a lžičkou z ní odstraníme semínka. Dužninu nakrájíme na malé kostičky.
Všechno smícháme s citrónovou šťávou, kapkou olivového oleje a MAGGI Harmonie Chuti s bylinkami v hluboké míse. Ochutíme solí, tabaskem a pepřem a znovu promícháme.
Tři citróny očistíme, rozkrojíme a dužinu vydlabeme. Tím vytvoříme 6 mističek, do kterých navršíme rybí biftek.
Pokud se nám nechce vytvářet citrónové mističky, doporučuji použít talířky, bifteky podložíme barevným listovým salátem, pokropeným směsí octa a olivového oleje.