Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Rybí tatarský biftek

fotka Rybí tatarský biftek
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Rybí tatarský biftek:

1 kg pražma  | 3 cibulky  | 2 citrony na šťávu  | 3 citrony na ozdobu  | 1 lžička tabaska  |  malá salátová okurka  |  špetka Maggi harmonie chuti  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Rybí tatarský biftek:

Rybí maso nakrájíme na kousky a rozsekáme nožem na jemnou kaši. Vymačkáme šťávu ze dvou citrónů, najemno nakrájíme cibulky, oloupáme okurku, kterou rozpůlíme a lžičkou z ní odstraníme semínka. Dužninu nakrájíme na malé kostičky.
Všechno smícháme s citrónovou šťávou, kapkou olivového oleje a MAGGI Harmonie Chuti s bylinkami v hluboké míse. Ochutíme solí, tabaskem a pepřem a znovu promícháme.
Tři citróny očistíme, rozkrojíme a dužinu vydlabeme. Tím vytvoříme 6 mističek, do kterých navršíme rybí biftek.
Pokud se nám nechce vytvářet citrónové mističky, doporučuji použít talířky, bifteky podložíme barevným listovým salátem, pokropeným směsí octa a olivového oleje.


Fotky receptu Rybí tatarský biftek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rybí tatarský biftek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !