Vložil: | Saskijka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Rybí závitky z Bretaně:
4 filé z platýze
| 200 g předvařené mrkve
| 200 g sterilovaného zeleného chřestu
| 1 pórek
| 1 salát hlávkový
| 200 ml bílého vína
| 2 citrony
| sůl
| pepř /mletý i celý/
| kuličky nového koření
| víno
Postup přípravy receptu Rybí závitky z Bretaně:
Filé osolte, opepřete, pokapejte citronem a nechte odležet. Zeleninu nakrájejte na kousky. Do hrnce dejte vařit vodu, přidejte víno, koření. Filé naplňte částí zeleniny a stočte do závitků, zajistěte jehlou. Takto připravené je se zbytkem zeleniny vložte do hrnce a vařte 15-20 min. Zdobte salátem a citronem.
Fotky receptu Rybí závitky z Bretaně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!