Postup přípravy receptu Rybízová buchta :
Nejprve zahřejeme troubu.
Rozpustíme si tuk a necháme ho trochu vychladnout. Nejprve si v robotu ušleháme sníh ze dvou bílků a dáme stranou do misky. Pak si do robotu dáme 2 žloutky, cukr, vanilkový cukr a necháme 1 minutu šlehat. Přidáme mouku, prášek do pečiva, rozpuštěný tuk, mléko a necháme šlehat 4 minuty. Nakonec přidáme ušlehaný sníh, který vmícháme pomalu vařečkou, aby byl koláč hodně nadýchaný (UŽ NEŠLEHÁME!!!).
Formu vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou, vlijeme těsto a navrch dáme hodně rybízu.
Pečeme v předehřáté troubě 20 minut a pak špejlí zjistíme, zda je moučník hotov.
Nakrájený moučník hodně posypeme práškovým cukrem.