Vložil: | DanaKou |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Ryby pečené ve žhavém popelu:
4 středně velké ryby (cejn, bělice, okoun, plotice apod.)
| 3 lžíce oleje
| 1 lžíce hořčice
| špetka mletého pepře
| 2-3 stroužky česneku
| trochu směsi bylinek (petrželka, tymián, šalvěj, kerblík, apod.)
Postup přípravy receptu Ryby pečené ve žhavém popelu:
Ryby zbavíme šupin, vykucháme, opláchneme a osušíme. Uvnitř i na povrchu je potřeme pastou z oleje, hořčice, pepře, česneku utřeného se solí a nadrobno nakrájených bylinek. Ryby jednotlivě zabalíme do alobalu a je ve žhavém popelu dohasínajícího táboráku.
Fotky receptu Ryby pečené ve žhavém popelu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!