Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.10. 2024
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečený Panganus

fotka Zapečený Panganus
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Zapečený Panganus:

4 filety 800g mražený panganus  | 100 g měkký salam  | 100 g anglická slanina  | 4 vejce  | 1 dl olivový olej  | 100 g strouhaný eidam  | 100 g kukuřičné lupínky  | 100 g strouhanka  |  sůl  |  citronová šťáva  |  mletý rozmarýn  |  mletý pepř

Postup přípravy receptu Zapečený Panganus:

Rybu necháme rozmrazit a pak z ní vytlačíme vodu. Potom osolíme, opepříme, vetřeme trochu rozmarýnu a zakapeme olejem a citronovou šťávou. Necháme odležet 1 až 2 hod. Mezitím osmahneme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu a měkký salám. Stáhneme teplotu, přmícháme vejce, osolíme, opepříme a uděláme řídkou hmotu, do ní přimícháme polovinu sýra. Ryby vložíme do pekáčku a hmotu z vajec na ně rozložíme. Potom posypeme směsí strouhanky, drcených lupínků a zbytku sýra. Pokapeme zbytkem olivového oleje a dáme zapéct na 25 minut při teplotě 180°C. Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší.


Fotky receptu Zapečený Panganus:

Zapečený Panganus
Fotky vložil: mikejla 
Hodnocení receptu Zapečený Panganus
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !